EMRJ (emerge)

Architecture, Design, Nature, and random things of beauty

EMRJ (emerge)
+
theinterioredge:

A rather mysterious cube rises up between the trees and neighboring Georgian houses of London’s peaceful De Beauvoir Town. The cube, designed by innovative architect David Adjaye, is clad in a cedar rainscreen, which is stained dark brown. Hemp insulation improves the acoustic performance of the structure while the solid timber frame boasts a significantly reduced carbon footprint. (Each cubic meter of timber saves almost one ton of carbon dioxide emissions, compared to the use of brick or concrete blocks.) Via Dwell.
theinterioredge:

A rather mysterious cube rises up between the trees and neighboring Georgian houses of London’s peaceful De Beauvoir Town. The cube, designed by innovative architect David Adjaye, is clad in a cedar rainscreen, which is stained dark brown. Hemp insulation improves the acoustic performance of the structure while the solid timber frame boasts a significantly reduced carbon footprint. (Each cubic meter of timber saves almost one ton of carbon dioxide emissions, compared to the use of brick or concrete blocks.) Via Dwell.
theinterioredge:

A rather mysterious cube rises up between the trees and neighboring Georgian houses of London’s peaceful De Beauvoir Town. The cube, designed by innovative architect David Adjaye, is clad in a cedar rainscreen, which is stained dark brown. Hemp insulation improves the acoustic performance of the structure while the solid timber frame boasts a significantly reduced carbon footprint. (Each cubic meter of timber saves almost one ton of carbon dioxide emissions, compared to the use of brick or concrete blocks.) Via Dwell.
theinterioredge:

A rather mysterious cube rises up between the trees and neighboring Georgian houses of London’s peaceful De Beauvoir Town. The cube, designed by innovative architect David Adjaye, is clad in a cedar rainscreen, which is stained dark brown. Hemp insulation improves the acoustic performance of the structure while the solid timber frame boasts a significantly reduced carbon footprint. (Each cubic meter of timber saves almost one ton of carbon dioxide emissions, compared to the use of brick or concrete blocks.) Via Dwell.
theinterioredge:

A rather mysterious cube rises up between the trees and neighboring Georgian houses of London’s peaceful De Beauvoir Town. The cube, designed by innovative architect David Adjaye, is clad in a cedar rainscreen, which is stained dark brown. Hemp insulation improves the acoustic performance of the structure while the solid timber frame boasts a significantly reduced carbon footprint. (Each cubic meter of timber saves almost one ton of carbon dioxide emissions, compared to the use of brick or concrete blocks.) Via Dwell.
theinterioredge:

A rather mysterious cube rises up between the trees and neighboring Georgian houses of London’s peaceful De Beauvoir Town. The cube, designed by innovative architect David Adjaye, is clad in a cedar rainscreen, which is stained dark brown. Hemp insulation improves the acoustic performance of the structure while the solid timber frame boasts a significantly reduced carbon footprint. (Each cubic meter of timber saves almost one ton of carbon dioxide emissions, compared to the use of brick or concrete blocks.) Via Dwell.
theinterioredge:

A rather mysterious cube rises up between the trees and neighboring Georgian houses of London’s peaceful De Beauvoir Town. The cube, designed by innovative architect David Adjaye, is clad in a cedar rainscreen, which is stained dark brown. Hemp insulation improves the acoustic performance of the structure while the solid timber frame boasts a significantly reduced carbon footprint. (Each cubic meter of timber saves almost one ton of carbon dioxide emissions, compared to the use of brick or concrete blocks.) Via Dwell.
theinterioredge:

A rather mysterious cube rises up between the trees and neighboring Georgian houses of London’s peaceful De Beauvoir Town. The cube, designed by innovative architect David Adjaye, is clad in a cedar rainscreen, which is stained dark brown. Hemp insulation improves the acoustic performance of the structure while the solid timber frame boasts a significantly reduced carbon footprint. (Each cubic meter of timber saves almost one ton of carbon dioxide emissions, compared to the use of brick or concrete blocks.) Via Dwell.
theinterioredge:

A rather mysterious cube rises up between the trees and neighboring Georgian houses of London’s peaceful De Beauvoir Town. The cube, designed by innovative architect David Adjaye, is clad in a cedar rainscreen, which is stained dark brown. Hemp insulation improves the acoustic performance of the structure while the solid timber frame boasts a significantly reduced carbon footprint. (Each cubic meter of timber saves almost one ton of carbon dioxide emissions, compared to the use of brick or concrete blocks.) Via Dwell.
theinterioredge:

A rather mysterious cube rises up between the trees and neighboring Georgian houses of London’s peaceful De Beauvoir Town. The cube, designed by innovative architect David Adjaye, is clad in a cedar rainscreen, which is stained dark brown. Hemp insulation improves the acoustic performance of the structure while the solid timber frame boasts a significantly reduced carbon footprint. (Each cubic meter of timber saves almost one ton of carbon dioxide emissions, compared to the use of brick or concrete blocks.) Via Dwell.
+
+
subtilitas:

Brückner & Brückner - Addition to St. Peter’s church, Wenzenbach 2003. Via, photos (C)  Peter Manev.
subtilitas:

Brückner & Brückner - Addition to St. Peter’s church, Wenzenbach 2003. Via, photos (C)  Peter Manev.
subtilitas:

Brückner & Brückner - Addition to St. Peter’s church, Wenzenbach 2003. Via, photos (C)  Peter Manev.
subtilitas:

Brückner & Brückner - Addition to St. Peter’s church, Wenzenbach 2003. Via, photos (C)  Peter Manev.
+
+
+
mymodernmet:

YH2 Architects designed La Luge, a peaceful sanctuary for the cold winter months. Nestled in a Quebec forest, the beautiful timber home is a convertible space that features sliding doors and a private spa.
mymodernmet:

YH2 Architects designed La Luge, a peaceful sanctuary for the cold winter months. Nestled in a Quebec forest, the beautiful timber home is a convertible space that features sliding doors and a private spa.
mymodernmet:

YH2 Architects designed La Luge, a peaceful sanctuary for the cold winter months. Nestled in a Quebec forest, the beautiful timber home is a convertible space that features sliding doors and a private spa.
mymodernmet:

YH2 Architects designed La Luge, a peaceful sanctuary for the cold winter months. Nestled in a Quebec forest, the beautiful timber home is a convertible space that features sliding doors and a private spa.
mymodernmet:

YH2 Architects designed La Luge, a peaceful sanctuary for the cold winter months. Nestled in a Quebec forest, the beautiful timber home is a convertible space that features sliding doors and a private spa.
mymodernmet:

YH2 Architects designed La Luge, a peaceful sanctuary for the cold winter months. Nestled in a Quebec forest, the beautiful timber home is a convertible space that features sliding doors and a private spa.
mymodernmet:

YH2 Architects designed La Luge, a peaceful sanctuary for the cold winter months. Nestled in a Quebec forest, the beautiful timber home is a convertible space that features sliding doors and a private spa.
mymodernmet:

YH2 Architects designed La Luge, a peaceful sanctuary for the cold winter months. Nestled in a Quebec forest, the beautiful timber home is a convertible space that features sliding doors and a private spa.
+
texturality:

Hammerschmid Pachl Seebacher Architekten. S House, Vorderweissenbach, Austria
+
+
+